taustakuva
brand

Yrityksen tiedot

Yritys Rudus Oy
Osoite Raidekatu 12 95420 Tornio
Kotisivut https://www.rudus.fi/

Yhteyshenkilö

Nimi Jouni Nissinen
Puhelin 020 447 5020
Sähköposti jouni.nissinen@rudus.fi

Rudus Oy on johtava kivipohjaisia rakennusmateriaaleja valmistava yhtiö. Ruduksen laadukkaat ja kestävät tuotteet ovat mukana siellä, missä rakennetaan vastuullisesti pitkäikäistä ja viihtyisää ympäristöä, taloja ja infraa.

Rudus palvelee niin yksittäistä kuluttajaa kuin yritysasiakkaitakin. Rakentaja saa Rudukselta kaiken tarvitsemansa saman katon alta: betonit, betonituotteet, kiviainekset ja kierrätystuotteet. Ruduksella on myös kierrätyspisteitä, jotka vastaanottavat kaikenkokoisia lajiteltuja betoni- ja tiilieriä sekä puhtaita ylijäämämaita.

Ruduksella huomioidaan työturvallisuus kautta linjan kaikilla toimialoilla. Yhtiö on jo vuosia tehnyt pitkäjänteistä työtä työturvallisuuden edistämiseksi Ruduksessa ja rakennusalalla. Vuonna 2012 Rudus käynnisti Rudus LUMO –ohjelman, jonka tavoitteena on edistää luonnon monimuotoisuutta Ruduksen toimialueilla. Työssä on edetty jo useissa eri pilottikohteissa ja innostunut henkilöstö kehittää lumo-toimintaa omilla toimipisteillään. Rudus kouluttaa henkilöstöään jatkuvasti ja tarjoaa henkilökunnalleen mahdollisuuden pitää huolta hyvinvoinnistaan ja seurata omaa terveyttään Rudus kuntoon –ohjelman avulla.

Toimialat

Kiviaines, betonituotteet, valmisbetoni ja kierrätysRaidekatu 12, 95420 Tornio