BotniaKemintehdas0__web
Metsä_logo_2012_horizontal

Yrityksen tiedot

Yritys Metsä Group Kemin tehtaat
Osoite Tehdastie 94 94200 Kemi, Finland
Kotisivut https://www.metsagroup.com

Yhteyshenkilö

Nimi
Puhelin
Sähköposti

Metsä Group on vastuullinen metsäteollisuuskonserni, jonka liiketoiminnan ytimessä ovat pehmo- ja ruoanlaittopaperit, kartonki, sellu, puutuotteet sekä puunhankinta ja metsäpalvelut. Metsä Groupilla on Kemissä sellu- ja kartonkitehdas.

Metsä Fibre valmistaa Kemin sellutehtaalla havu- ja koivusellua laadukkaiden kartonkien ja pehmopapereiden raaka-aineeksi. Henkilöstöä sellutehtaalla on 170 henkilöä. Integraatissa sijaitseva Metsä Boardin kartonkitehdas valmistaa ensikuitukartonkia aaltopahvisten kuluttaja- ja myymäläpakkausten raaka-aineeksi. Henkilöstöä tehtaalla on 90 henkilöä.

Metsä Groupin toiminta perustuu kiertoihin – uusiutuvasta metsästä suljettujen kiertojen prosesseihin sekä sivuvirtojen hyödyntämiseen ja kierrätettäviin tai hiiltä pitkään sitoviin tuotteisiin. Raaka-aineet, vesi ja energia käytetään resurssiviisaasti ja sivuvirroista tuotetaan uusiutuvaa energiaa.

Resurssiviisas toimintatapa tukee myös YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista.

Kiertotaloudessa toimiva resurssiviisas biotalous on mahdollista, kun jokainen puu käytetään mahdollisimman tehokkaasti korkeimman lisäarvon tuotteisiin. Metsä Groupissa jokainen tuotannon sivuvirta on arvokas eikä mikään mene hukkaan.

Toimialat