maanrak1
Näyttökuva 2019-12-12 kello 12.54.32

Yrityksen tiedot

Yritys HV-Maarakennus Oy
Osoite Karjalahdenkatu 28 94600 KEMI
Kotisivut https://www.hvm.fi/

Yhteyshenkilö

Nimi Harri Posti
Puhelin 040 766 9963
Sähköposti harri.posti@hvm.fi

Maansiirtoliike Hannu Posti aloitti toimintansa 1960-luvulla. Vuosien varrella yritys laajensi puutavara-ajosta maanrakennukseen. Tänä päivänä HV-Maarakennus on tunnettu siitä, että sen monipuolinen kalusto taipuu maanrakentamisen kaikkiin tarpeisiin.

Nykyaikaisen yrityksen toiminta pitää sisällään maanrakennus- ja purkutöitä sekä teräsponttauksia. Hyvä laatu aikaansaadaan koulutetun ja ammattitaitoisen henkilökunnan lisäksi oikeilla välineillä.

Käytössämme on standardin SFS EN ISO140001:2004 mukainen ympäristöjärjestelmä. Jätteet lajitellaan järjestelmän mukaisesti. Kunnioitamme ympäristöä kaikessa toiminnassamme.

Kaikki purku- ja ongelmajätteet hoidetaan asianmukaisesti. Noudatamme viranomaismääräyksiä ja lainsäädäntöä tarkasti. Kalustohankinnoissa kiinnitämme huomiota koneiden päästöarvoihin ja polttoainetalouteen.

Kaluston pesuhallin pesuvedet käsitellään hiekan- ja öljynerotuskaivoissa ennen kuin ne päästetään viemäriverkkoon. Kemin Karjalahden toimistokiinteistön rakennustyössä käytettiin energiaa säästäviä ratkaisuja. Kaikki yrityksen rakennukset lämmitetään maa- tai kaukolämmöllä.

Toimialat

Teräsponttityöt, purkutyöt, maanrakennustyöt ja kierrätyspalvelut